Середа
08.05.2024
16:09
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Сайт МО вчителів математики,фізики та інформатики Піщівського округу
Головна Реєстрація Вхід
»
Єдина Країна! Единая Страна! United Country
Меню сайту

Вчителі округу


Калькулятор

Корисні сайти

 />
<p style=


Сайти шкіл району

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 4

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 16 » Інформація щодо дистанційного навчання учнів та вчителів
22:03
Інформація щодо дистанційного навчання учнів та вчителів

Мережна академія Cisco та Oracle пропонує навчальним закладам прийняти участь у своїх навчальних програмах:

 ·        GetConnected (англійська) – початковий інтерактивний курс для учнів, які роблять перші кроки у світі цифрових технологій, знайомляться  з комп'ютерними мережами, що об’єднують речі та людей.

 ·         Internet of Everything (російська, англійська) – у курсі розглядаються Інтернет та його еволюція, взаємодія між людьми, процесами, даними та речами, які формують Всеохоплюючий Інтернет.

 ·        IT Essentials (Основи інформаційних технологій) (українська, російська, англійська) - Курс охоплює основи комп'ютерного обладнання та програмного забезпечення, а також більш складні принципи, такі як безпека, організація мереж та обов'язки ІКТ-спеціаліста. Закінчивши навчання за цією програмою, студенти можуть описувати внутрішні компоненти комп'ютера, виконувати складання комп'ютерних систем, встановлювати операційні системи та усувати неполадки за допомогою системних засобів та діагностичного програмного забезпечення. Практичні лабораторні заняття та інтерактивні засоби навчання розвивають навички критичного мислення та вирішення складних завдань. Навчальні завдання в Cisco Packet Tracer на основі імітаційних моделей допомагають дослідити принципи організації мереж та мережевої безпеки і дозволяють студентам експериментувати з поведінкою мереж. IT Essentials - це практичне профорієнтаційна навчальне середовище, яке допомагає учням розвивати базові комп'ютерні та професійні навички. Даний курс допомагає студентам підготуватися до початку роботи в сфері ІКТ та отримання сертифікату CompTIA A +, який забезпечує студентам конкурентну перевагу на ринку праці і сприяє просуванню по кар'єрних сходах. Крім того, курс надає введення в навчальну програму Cisco CCNA.

 ·        Introduction to Cybersecurity (Введення в кібербезпеку) (англійська) – у курсі розглядаються основи кібербезпеки, найбільш поширені загрози та засоби, як їх можна уникнути.

 ·        Be Your Own Boss (Будь сам собі хазяїном) – курс, що складається з 8-ми модулів, які навчають базовим навичкам, що необхідні успішному ІТ-підприємцю.

 ·        Entrepreneurship (Підприємництво) (англійська)  - курс представляє собою набір інтерактивних кейс-стаді, які допоможуть учням розвинути підприємницькі та фінансові навички і розпочати власний бізнес, використовуючи навички з мережних технологій, набутих на попередніх курсах.

 ·        Linux Essentials (Основи Лінукс) (англійська) – курс представляє введення в операційну систему Лінукс та світ відкритого програмного забезпечення. Наявність віртуальної системи Лінукс дозволяє учням онлайн-виконання практичних робіт, передбачених курсом.

 Навчання інструкторів для загальноосвітніх навчальних закладів відбувається у Центрах підготовки інструкторів (ITCCisco на безоплатній основі.

 Зареєструвати академію Cisco можливо за посиланням https://www.netacad.com/get-started/educators

 Перелік ITC:

 ·        Технологічний ліцей «ОРТ» м. Києва, керівник академії Cisco –  Дзюба Сергій Миколайович,sergey.dziuba@ortlyc.kiev.ua

 ·        Державний ВНЗ "Національний гірничий університет" м. Дніпропетровськ, керівник академіїCisco – Цвіркун Леонід Іванович, tsvirkunl@gmail.com

 ·        Запорізька державна інженерна академія, керівник академії Cisco – Полякова Наталія Петрівна,natalypol@yahoo.com

 Компанія Cisco на постійні основі проводить (безкоштовно) технічний апдейт інструкторів у рамках Instructor Professional Development weeks та in person семинарів для інструкторів.

 У рамках освітньої програми компанії Oracle є можливість безкоштовного відкриття на базі загальноосвітнього навчального закладу академії Oracle.

 За програмою Introductions to Computer Science (Введення в комп’ютерні технології) є можливість навчання учнів за наступними курсами (існує тільки англомовний варіант):

 ·        Getting Started with Java Using Alice – курс призначений для учнів, які ще не мають досвіду програмування і навчає основним концепціям програмування на Java. Використовуючи платформу Carnegie Mellon’s Alice, учні будуть створювати анімаційні історії, мультиплікаційні фільми та ігри. Вони опанують основи обєктно-орієнтованої термінології в програмуванні, основні поняття про алгоритми, процедури, умови та функції.

·        Creating Java Programs with Greenfoot – цей курс є продовженням попереднього і призначений для учнів, які мають базові навички створення програм на Java . У курсі використовується безкоштовне середовище Greenfoot, де учні продовжать створювати більш складні ігри та симулятори.

·        Java Fundamentals – цей курс являється базовим при вивченні мови програмування Java . Він включає в себе створення інтерактивних програм у середовищах Alice , Greenfoot та Eclipse .

·        Java Programming – курс базується на знаннях, що учні отримали при вивченні курсу Java Fundamentals. Учні навчаються програмуванню з використанням Application Programming Interface ( API ). Курс надає знання, необхідні для сертифікації Oracle Java SE Programmer .

·        Database Design and Programming with SQL  – даний курс надає фундаментальні знання розробки баз даних з використанням структурованої мови запитів ( SQL ). Кульмінацією курсу є проект, який учні проектують, реалізують та представляють для фірми чи організації.

 Зареєструвати академію Oracle можливо за посиланням https://academy.oracle.com/

 При успішному закінченні навчальних курсів учні отримують сертифікати академій Cisco та Oracle.

Представлені курси академій дозволять навчальним закладам підвищити рівень викладання інформатики та інформаційних технологій з урахуванням світового досвіду у рамках Концепції профільного навчання. 

Переглядів: 427 | Додав: NatachaR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Годинник

Найближчі свята

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Пошук

Календар

Погода