Середа
24.04.2024
07:04
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Сайт МО вчителів математики,фізики та інформатики Піщівського округу
Головна Реєстрація Вхід
»
Єдина Країна! Единая Страна! United Country
Меню сайту

Вчителі округу


Калькулятор

Корисні сайти

 />
<p style=


Сайти шкіл району

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 4

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 16 » Програмувати - це легко!
21:35
Програмувати - це легко!

                 

У розпорядженні кабінету Міністрів України № 338-р п. З зазначено «Удосконалити навчальну програму з інформатики для 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів з метою збільшення обсягу викладання основ алгоритмізації та програмування» і найближчим часом на виконання розпорядження у існуючі програми будуть внесені відповідні зміни.

Проект «Якість освіти» на своїх сторінках присвячених інформатиці (хмара тег у рубриці «РЕКОМЕНДУЄМО РЕСУРСИ ІНТЕРНЕТУ ТА ДИДАКТИЧНИЙ МАТЕРІАЛ»), створює базу посилань на інтернет-ресурси, що допоможуть вчителю знайти цікаві методичні прийоми для опанування учнями складних питань програмування, зацікавити учнів та скласти рекомендації для батьків:

Сode.org – цей ресурс був створений у США кілька років тому для навчання маленьких дітей програмуванню. Ресурс містить захопливі для дітей завдання та ігри. Рекомендований вік - від 6 років.

CodeMonkey — це онлайновий курс програмування, який доводить, що вивчення складних речей може бути цікавим та захоплюючим. Розробники сайту вирішили перетворити процес навчання у гру. Від такого програмування важко буде відірвати не тільки учнів, а і їх батьків.

Light Bot – гра про програмування роботів запалювачів лампочок. У грі потрібно скласти послідовність дій, а потім запустити робота і за необхідності виправити помилки.

CodeCombat – також онлайновий курс у вигляді гри з основ програмування, але розрахований вже на учнів основної школи. У грі всі дії виконуються за допомогою команд, які користувач задає на обраній мові програмування (Javascript,Python та ін.).

Переглядів: 325 | Додав: NatachaR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Годинник

Найближчі свята

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Пошук

Календар

Погода